App Laten Maken Ontwikkelaar

Niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven zijn de mobile apps. Als ondernemer denk je vast weleens: moet ik ook geen app laten maken? Die vraag beantwoorden wij graag persoonlijk.

Wel zeggen we er alvast op dat een mobile app moeilijker bereikbaar is dan een mobile site. Een app zoek je op in een van de App stores (die van Apple of Google afhankelijk van of je iOS of Android gebruikt) en je moet hem eerst installeren voor je hem kunt gebruiken.

Dat is een drempel, maar vaak zijn apps wel reuze handig in gebruik.

Stel je hebt werknemers die onderweg zijn en hun uren willen registreren. Inloggen op een website is omslachtig. Gebruik maken van een mobile app en het is zo gepiept! Een app maken is voor ons ook zo gepiept. Het is ons dagelijks werk.

Android App’s

Een mobile app is voor ons niet anders dan maatwerk software, alleen dan ingericht op mobiele apparaten, in dit geval speciaal voor Android. Wij weten precies hoe dat moet en hoe je de app in de Play Store van Google in de catalogus moet krijgen. Daarna is het downloaden maar.

IOS App’s

De mobile apps van Apple hebben toch weer net andere eisen dan die van Android. Dat maakt voor ons niets uit, wij zorgen dat Apple jouw app goedkeurt en opneemt in de App Store.

Hybrid App’s

Je app kan ook zo ontwikkeld worden dat hij zowel aan de eisen van Android als Apple voldoet. Of jouw app dan nog steeds precies doet wat je wilt bereiken, daar adviseren we je graag in.

Een mobile app laten ontwikkelen?

Bespreek samen met ons de mogelijkheden!

Wil je meer weten over mobile app ontwikkeling? Neem dan direct contact op voor een persoonlijk gesprek.


Veelgestelde vragen

 • Heb ik een app nodig of een goed mobiel geoptimaliseerde website / webshop?

  Het kan voorkomen dat je het idee hebt dat je een app moet laten ontwikkelen terwijl dat hetgeen wat je voor ogen hebt ook goed te realiseren is met een goed mobiel geoptimaliseerde website / webshop. Dat is een van de eerste dingen die we in een afspraak bij het afstemmen van je eisen en wensen zullen gaan afstemmen.

 • Hoe lang duurt het opleveren van een app?

  Afhankelijk van eisen en wensen kan dat aanzienlijk verschillen. We stellen hierin altijd voor om aan de hand van je eisen en wensen een inschatting te maken.

 • Maakt het uit of ik kies voor een Android of iOS app?

  Kort antwoord JA, je kiest een heel specifieke markt op dat moment. Dat kan heel bewust zijn natuurlijk maar het is iets om goed over na te denken. LanthopusX kan je bij het beslissen of je moet gaan voor een Android, iOS of een hybride app adviseren en nog veel mooier op alle mogelijke manieren voorzien.

 • Maken jullie ook hybride apps?

  Absoluut, het voordeel is dat je uiteindelijk een app hebt welke geschikt is voor meerdere besturingssystemen. Je kunt deze gebruiken in de Google Play Store en de Apple App Store.

 • Wat kost een app ongeveer?

  We zouden willen dat we hier direct iets zinnigs over konden aangeven maar met een maatwerk app is dat simpelweg niet te doen zonder een goed beeld te hebben van het kostenplaatjes en de oplever-tijd.

Kunt u meer uit uw website halen? Ontvang een gratis website-analyse!

 • Meer inzicht over Je SEO!
 • Is je website mobiel vriendelijk?
 • Wat kan er beter aan de snelheid van je website?
 • Maakt je website al gebruik van structured data?
 • Broken links check, backlinks check, en nog veel meer!
Bijna Klaar!