Hosting

Als een website klaar is, moet hij ‘online’ gezet worden en dat gebeurt door middel van een server. Dat is een computer die voor iedereen bereikbaar is én blijft. LanthopusX heeft geen eigen server in een kelder, want hosting is echt een vak apart. Daarvoor hebben we een partner die zorgt dat de server met jouw website op een veilige plek staat. Dat doen we dus niet zelf, maar we regelen dat wel voor je. Ook helpen we natuurlijk met het vastleggen van de naam voor je site en zorgen we dat je bijbehorende mailadressen krijgt. De domeinregistratie, de mailbox, de server, daar heb je geen zorgen over, daar zorgen wij voor!

Bij een website horen natuurlijk ook één of meerdere mailadressen zodat bezoekers meteen contact kunnen leggen. De mails komen direct bij je aan op de plek die jij wilt. In de mailbox op je pc of in je telefoon, het is met de juiste gegevens heel makkelijk in te stellen. Tenminste, dat vinden wij. Dus heb je er moeite mee, we helpen je graag en snel!

Zakelijke webhosting, betrouwbaar en altijd bereikbaar

Je wilt natuurlijk dat je website en zéker je webshop altijd bereikbaar is. Dat je altijd online bent, is voor ons vanzelfsprekend en als je die betrouwbaarheid ook essentieel vindt, doe je er goed aan te kiezen voor het beste professioneel internetbureau. Je kiest dus voor ons.

Hosting op maat voor ieder project!

Ik wil 1 partij voor al mijn hosting-wensen

Domeinnaam registratie

Voor je site heb je natuurlijk een unieke domeinnaam nodig. Welke naam je kiest, mag je helemaal zelf weten en jij bent de eigenaar van die naam. Uiteraard helpen we je wel met de domeinnaamregistratie en adviseren je daarin ook. Is je domeinnaam al bezet, dan kunnen we helpen bij het benaderen van de eigenaar om te kijken of hij de naam wil verkopen. Andersom ook, als iemand jouw naam wil kopen, dan kunnen wij je adviseren wat je naam mag kosten en wat er nog meer bij komt kijken. Wellicht is het ook een idee om meerdere domeinnamen te gebruiken die allemaal rechtstreeks leiden naar jouw site.

Storing?

Als ondernemer gruwel je natuurlijk van de gedachte dat je webshop, juist in het weekend als mensen lekker thuis op de bank zitten te shoppen, onbereikbaar is, of traag, of je kassa doet het niet. Vergeet die gedachten, want als je kiest voor ons, kies je voor stabiliteit en snelheid. En mocht er dan toch iets zijn, dan zijn we natuurlijk altijd, dag en nacht bereikbaar, want elk probleem moet opgelost worden.


Veelgestelde vragen

 • Er is een storing ... wat nu?

  Aii, dat is vervelend om te horen. Maar zeer waarschijnlijk zijn we al van het probleem op de hoogte en zijn we al bezig om actie te ondernomen. Mocht je toch vragen hebben neem dan direct contact met ons op.

 • Kan ik gebruik maken van Office365 of Google Suite?

  Zeker, als je gebruik wilt maken van Office365 of Google Suite dan is dat geen probleem. Wij kunnen Office365 voorzien indien je ernaar opzoek bent. Maar ook bestaande instellingen kunnen we inrichten indien in de DNS indien de domeinnaam bij ons is ondergebracht.

 • Kan ik wat ik door jullie laat maken ook elders hosten?

  Als dat gewenst is, is dat geen enkel probleem. De reden dat we het doorgaans niet zouden adviseren is echter dat je dan met meerder partijen moet schakelen rondom je website. Dit kan in een tal van situaties verwarrende zijn voor jou en de achterliggende partijen.

  Daarnaast is het zo dat wij dan niet de ins en outs weten van het hostingsplatform waarop de content gaat komen. Dat inzicht hebben kan een voordeel hebben qua performance.

 • Wat als ik andere hosting wil dan aangegeven?

  Als dat gewenst is, is dat geen enkel probleem. De reden dat we het doorgaans niet zouden adviseren is echter dat je dan met meerder partijen moet schakelen rondom je website. Dit kan in een tal van situaties verwarrende zijn voor jou en de achterliggende partijen.

Kunt u meer uit uw website halen? Ontvang een gratis website-analyse!

 • Meer inzicht over Je SEO!
 • Is je website mobiel vriendelijk?
 • Wat kan er beter aan de snelheid van je website?
 • Maakt je website al gebruik van structured data?
 • Broken links check, backlinks check, en nog veel meer!
Bijna Klaar!