Magento 2 Webshop

Een winkelier die vooruit wil, begint een webwinkel. Hoe mooi, gezellig en gevuld je zaak ook is, de winkelstraat van tegenwoordig is het beeldscherm van je computer, tablet of telefoon. Daar is de handel te halen, daar moet je bij zijn met je eigen webshop.

Maar een goede webshop heeft zijn eigen eisen. Een webshop moet betrouwbaar zijn en je moet er makkelijk iets kunnen kopen. Hoe beter jouw webshop in elkaar zit, hoe meer mensen er een bestelling plaatsen en het is natuurlijk heel fijn als een klant meteen kan betalen.

Welke webshop past bij mij?

Even voor de duidelijkheid. Wij kunnen alles maken! We maken ook alles.

We hebben 20+ specialisten in huis die de hele dag niks anders doen dan webshops bouwen en verbouwen. Van webshops voor kleine winkeliers tot online warenhuizen, van zelf doen tot volledig geautomatiseerd.

Voor de grootverkopers is Magento een naam om te onthouden.

 • Magento webshop
  Een Magento webshop is voor winkeliers die houden van miljoenenomzetten, van duizenden producten in de aanbieding en er zo min mogelijk werk mee willen hebben. Magento is gouden handel, tenminste wat het systeem betreft dat wij bouwen.

  Het aanprijzen, het bestellen, het betalen, de voorraadbeheer, het factureren, de boekhouding, alles loopt bij Magento op rolletjes.Wij zorgen dat de handel in jouw webshop vlekkeloos verloopt. Goedgesmeerd en gebouwd zoals jij het wilt én natuurlijk zorgen wij er ook voor dat jouw online superstore druk bezocht wordt en blijft. Of er ook gekocht wordt, hangt alleen af van jouw prijssticker.

 • WordPress webshop met / WooCommerceWooCommerce hoort bij WordPress en is net zo gemakkelijk als WordPress. Kun je een beetje overweg met Word, dan is een eigen webshop met WooCommerce een eitje.

  Heb je 83 auto’s te koop, 412 stuks kleding of een showroom met 56 piano’s, dan is handelen met WooCommerce de beste webshop. Koppel er Ideal, Afterpay, Visa of wat dan ook aan en het geld stroomt binnen. Het hangt er natuurlijk wel vanaf wat voor prijskaartje je zelf aan je handel hangt, maar die winkel die loopt!

Bekijk onze Magento Webshop Projecten!

De Magento 2 Webshop Projecten van LanthopusX

Ben je opzoek naar onderhoud voor je webshop?

Laten we eerlijk zijn het bijhouden van een webshop kan een redelijk karwei zijn daarom bied LanthopusX ook de mogelijkheid om het onderhoud voor je Magento webshop of het onderhoud voor je WooCommerce webshop voor haar rekening te nemen.

Een webshop beginnen als startende ondernemer?

Een webshop beginnen als een soort van extra filiaal is een flinke sprong in het diepe voor veel winkeliers. Wij zien het meer als drempeltje nemen, maar wij geloven in ons product en dat is online alles voor elkaar krijgen. Geloof je in jouw product en wil je eens gaan kijken of je door middel van een webshop iets verkocht krijgt, dan weten wij precies hoe je dat moet doen.

We bouwen niet alleen, we denken ook mee, we adviseren, we begeleiden, we zijn de hamer waarmee jij de spijker op zijn kop slaat.


Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt het maken van een nieuwe webshop?

  Laten we realistisch zijn, het is afhankelijk van hoe complex je maatwerk webshop moet worden. In principe is het voor ons geen enkel probleem om binnen enkele weken een goede webshop op te leveren. De praktijk leert ons echter dat de normale doorlooptijd varieert tussen de 2 en de 4 maanden.

 • Met wat voor kosten moet ik rekening houden qua webshop?

  Dat hangt natuurlijk geheel van je eisen en wensen af. Je kunt een webshop zo complex maken als je wilt. Daarom is het lastig om daar meteen iets van te zeggen. We kijken open en transparant, samen met je naar wat er voor functionaliteit je zoekt in je webshop en stemmen duidelijk af wat haalbaar is met ieder mogelijk budget.

 • Wat zijn de opties voor een reeds bestaande webshop?

  Als je reeds een bestaande webshop hebt kan LanthopusX natuurlijk ook het nodige voor je betekenen. Afhankelijk van wat jouw wensen zijn kunnen we onderhoud en verdere aanpassingen voor onze rekening nemen, of kijken hoe we je bestaande webshop beter kunnen optimaliseren (zowel voor de zoekmachines als in algemene zin).

 • Verzorgen jullie de hosting, de domeinen en de e-mail?

  We begrijpen hoe lastig het kan zijn om je domeinnaam bij partij A, je hosting bij partij B en je e-mail bij partij C te hebben. LanthopusX kan alles voor je verzorgen. We beschikken over een team van specialisten welke op al deze gebieden tot hun recht komen en het maakt het voor jou als klant veel overzichtelijker.

 • Kan ik op jullie rekenen als het gaat om het onderhoud en verdere aanpassingen?

  Als het beheren of onderhouden van je webshop je niet ligt kun je dit altijd aan ons aangeven. LanthopusX verzorgt graag het onderhoud voor je. Op gebied van aanpassingen kun je ook bij ons terecht. We stemmen dan goed met je af, net zoals we dat doen bij een nieuwe website, wat je voor ogen hebt en gaan het dan realiseren.

 • Is het mogelijk mijn webshop te koppelen aan mijn boekhouding?

  Dat is zeker mogelijk, qua platform verschilt het wat er exact mogelijk is maar het koppelen van een boekhouding aan een webshop is doorgaans geen probleem.

Zelf een webshop beginnen?

 • Altijd geopend
 • Gemakkelijk bestel en facturatie systeem
 • Jouw specifieke eisen kunnen wij maken
 • Meer omzet uit je onderneming!
Bijna Klaar!