Webshop - Je winkel op het web

Webshop – Je winkel op het web

Van fysieke winkel naar online webshop. Wat komt er bij kijken? Wat zijn de voordelen van een webshop? Wat kan LanthopusX hierin betekenen? Laat ons je een antwoord geven op al deze vragen!

Waarom een brand voice belangrijk is voor jou als bedrijf!

Waarom een brand voice belangrijk is voor jou als bedrijf!

Gebruik maken van een goed uitgedachte Brand Voice (merkstem) kan het verschil betekenen tussen wel of geen conversie op je website. Zorg dat je merk stem in lijn is met je demografie en toets geregeld of je merk stem uniek is ten opzichte van je concurrenten.

Wij kijken verder!

Wij kijken verder!

Kijk altijd naar wat er wel mogelijk is in plaats van dat je kijkt naar wat er niet kan. Zet daarnaast collega's die volgens de maatschappij een "beperking" hebben geregeld in het zonnetje, ze verdienen dit namelijk dubbel en dwars!

GS1 Smartsearch inzetten om meer uit je e-commerce te halen!

GS1 Smartsearch inzetten om meer uit je e-commerce te halen!

Het verbeteren van de mogelijkheden op gebied van zoeken gaan verder dan wat we gewend zijn. Van zoekwoorden optimaliseren, naar gestructureerde gegevens toevoegen zodat de zoekmachines onze content beter begrijpen. Helemaal tot aan nieuwe technieken zoals GS1 Smartsearch om meer uit je e-commerce te halen. Doe vooral wat...

Haal meer uit je website met SEO!

Haal meer uit je website met SEO!

Hoe haal je meer uit je website met behulp van zoekmachine optimalisatie SEO? Want met behulp van SEO kan je de exposure Wat kan LanthopusX op het gebied van SEO voor mij betekenen?

De ingrediënten van onze SEO keuken

De ingrediënten van onze SEO keuken

We geven een unieke blik in onze eigen SEO keuken. We willen namelijk de kennis die we bezitten delen om te werken naar een beter web. We lichten daarom de tools die we gebruiken voor het verschaffen van meer inzichten aan onze klanten toe en hopen dat ze...

E-mail marketing en omzet doen stijgen

E-mail marketing en omzet doen stijgen

Onderschat de kracht van e-mail marketing niet! Als je goed om gaat me e-mail marketing dan kan het van onschatbare waarde zijn voor je bedrijf. Laat ons je adviseren om meer te doen met je bestaande klanten-bestand via e-mail marketing!

Facebook-image2

WordPress content in je nieuwsbrief?

Je Wordpress content gebruiken in je nieuwsbrief? Met Mailchimp en creatief gebruik van RSS feeds is het absoluut mogelijk. Haal met behulp van deze mogelijkheden meer uit je e-mailmarketing door zo betere content te kunnen bieden aan je lezers!

AVG - Magento

E-mailmarketing en AVG – Waar moet je op letten?

Met de komst van AVG moet je op gebied van e-mailmarketing rekening houden met een aantal zaken, richting de inschrijvers en eventuele verwerkers. 1. Het belangrijkste is maak je website en met name je formulieren AVG –compliant. 2. Sluit een verwerkersovereenkomst met MailChimp af indien van toepassing. 3. Vraag de inschrijvers van...

helpdeskFacebook-image

Lancering Helpdesk

Bij LanthopusX zijn we van mening dat je als klant ons op alle nodige manieren moet kunnen bereiken. De manier die jou het beste ligt moet dan voor je beschikbaar zijn. Maar ook voor iemand anders moet zijn / haar manier van voorkeur een optie zijn. Daarom zijn we...

Kunt u meer uit uw website halen? Ontvang een gratis website-analyse!

  • Meer inzicht over Je SEO!
  • Is je website mobiel vriendelijk?
  • Wat kan er beter aan de snelheid van je website?
  • Maakt je website al gebruik van structured data?
  • Broken links check, backlinks check, en nog veel meer!
Bijna Klaar!