Nieuwsbrief

Om je altijd en overal van de laatste ontwikkelingen en nieuws te kunnen voorzien vanuit LanthopusX bieden we je de mogelijkheid aan om je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Inhoud nieuwsbrief

In de nieuwsbrief komen geregeld de nodige nieuws items te staan waarin we nieuwe technieken, ontwikkelingen in diverse branches, product mogelijkheden en dergelijke te staan.

Net zoals met de content op onze website proberen we altijd een zo goed mogelijk te begrijpen content aan te leveren. Maar schuw je niet indien je ooit toch vragen hebt naar aanleiding van onze nieuwsbrief of de content op onze website om contact met ons op te nemen.

Waarom inschrijven op de nieuwsbrief?

Om je periodiek toch op de hoogte te houden zonder dat je hiervoor zelf naar onze website hoeft te komen. Begrijp ons goed dat mag natuurlijk ook zeker, maar we begrijpen ook als dat niet mogelijk is voor je.

Ook zullen er geregeld bijzondere acties en dergelijke naar voren komen via de nieuwsbrief. Het inschrijven kan op dat gebied je dan ook het nodige opleveren!

Goed om te weten; mocht je je uit willen schrijven van onze mailing omtrent wat voor reden dan ook dan is dat ten alle tijden mogelijk middels de uitschrijf link onderaan de mails.

Kunt u meer uit uw website halen? Ontvang een gratis website-analyse!

  • Meer inzicht over Je SEO!
  • Is je website mobiel vriendelijk?
  • Wat kan er beter aan de snelheid van je website?
  • Maakt je website al gebruik van structured data?
  • Broken links check, backlinks check, en nog veel meer!
Bijna Klaar!