Online Marketing Bureau

Internet marketing  is online marketing om (potentiele) klanten naar uw website of webshop te krijgen. Dankzij internet marketing wordt uw website en product/diensten aanbod beter vindbaar voor potentiele klanten. Een website hebben is leuk.

Maar wat heeft u eraan wanneer u geen bezoekers krijgt, die gebruik willen maken van uw diensten of producten bestellen.

 Voordelen online adverteren

 • Meetbaar, betalen per klik
 • Doelgroep rechtstreeks benaderen
 • Naamsbekendheid vergroten
 • Meer leads / verkopen, omzet verhogend

 Wanneer u start met internet marketing moeten we eerst uw doelstellingen gaan bepalen.
Als de doelstellingen zijn bepaald gaan we de juiste internet marketing kanalen inzetten om die doelstellingen te bereiken.

Er zijn verschillende vormen van internet marketing

 • Zoekmachine optimalisatie ( Search Engine Optimalisation)

  • Het verbeteren van je website zodat Google je hoger rankt in de gratis resultaten. We kijken dan naar de website technieken. Zoals zoekwoorden in teksten en linkbuilding. Zoekmachine optimalisatie is een proces dat vindbaarheid voor de lange termijn bevorderd.

  Meer over SEO

 • Zoekmachine adverteren (Search Engine Advertising)

  • Direct adverteren op de zoekmachines of sociale media. Je moet dan denken aan advertenties plaatsen op Google via Adwords of display advertenties en Google shopping. Ook adverteren op de sociale media is zeer interessant om gericht bij uw doelgroep onder de aandacht te komen.

  Meer over SEA

 • Conversie optimalisatie

  • Maak van de bezoeker een klant. Bekijk hoe de bezoekers zich bewegen op de website en pas daar de website op aan. Geef de juiste informatie gebaseerd op de wensen van je bezoekers waardoor de potentiële klant een klant word.
 • E-mail marketing

  • Houdt uw bestaande klanten up to date over uw bedrijf. Informeer ze vervolgens over speciale acties en nieuwe ontwikkelingen. Met e-mail marketing verbindt u de klant aan u door ze periodiek een e-mail te sturen. E-mail marketing is een doeltreffende manier van klantbinding.

  Meer over E-mail marketing

 • Social Media marketing (SMM)

  • Bereik enorm veel mensen en daarmee potentiële klanten middels Social Media marketing (SMM) Hedendaags is Social Media niet meer weg te denken uit ons leven en is het een gemiste kans indien je als bedrijf je niet bezig houd met waar je doelgroep zich op Social Media bevind. Gebruik daarom de kracht van Social Media marketing.

  Meer over Social Media marketing

Google Analytics (GA)

Google Analytics is de basis voor internet marketing. Het is een service die Google u biedt voor het bijhouden van de bezoekers op de website. U krijgt niet alleen inzicht over de aantallen bezoekers maar ook welke pagina’s ze bezoeken en hoe lang ze op de pagina blijven.

Google Analytics is big data over uw website en webwinkel en biedt waardevolle informatie die omgezet kan worden in nieuwe kansen. Indien u meer inzicht in uw bezoekers van uw website en uitleg wat data van Google analytics u kunnen vertellen? Neem contact met onze adviseur op!


Veelgestelde vragen

 • Kunnen jullie garanties geven op hoger komen in Google?

  Op het hoger komen in Google kunnen we vrijwel garanderen dat het met de nodige aanpassingen beter zal gaan. Maar we zullen nooit harde garanties geven op posities in de zoekmachines zoals anderen dat wellicht wel doen.

  Dit omdat we eerlijk en realistisch willen zijn tegen jou als klant; Het is simpelweg onmogelijk op gebied van zoekmachines, aangezien ze continue ontwikkelen en daardoor qua algoritme veranderen.

 • Moet ik op 1 komen in Google (met alles)?

  Op voorhand; het is super als je op 1 staat onder een bepaalde zoekterm op Google. Maar op 1 komen, en vooral blijven, is een enorm karwei. Daarnaast heb je ook te maken met concurrentie die misschien ook dat doel voor ogen heeft.

  Het is veel belangrijker dat je op pagina 1 van Google komt voor een bepaalde zoekterm en daar blijft dan dat het bijvoorbeeld enorm uitmaakt of je op plek 3, 2 of zelfs 1 staat.

  Er zijn genoeg studies die aantonen dat mensen vaak ook een stukje onderzoek doen (een vergelijking van prijs, diensten, service etc.)

  Neem daarvan mee dat pagina 1 belangrijk is want mensen verander dan doorgaans hun zoekopdracht.

 • Waarom is hoger komen in Google belangrijk?

  De reden dat we alles doen om hoger te komen in Google heeft te maken met dat je door hoger te komen in Google eerder naar voren zult komen. Als je eerder naar voren komt dan is de kans dat een gebruiker met specifiek die zoekintentie je gaat bezoeken haast 1 op 1.

  Het zorgt dus sowieso voor meer bezoekers. MAAR nog veel belangrijker schept het hoger komen in Google (en dan met name op de eerste pagina komen) voor meer conversie (omzet) uit je producten en / of diensten.

 • Waarom is content belangrijk om hoger te komen in Google?

  De slogan content is king is er 1 die de test van tijd altijd zal weerleggen; Content heeft alles te maken met de gebruikerservaring. Mensen gebruiken Google omdat ze antwoorden zoeken op hun vragen. Ze tikken in de Google zoekbalk hun gedachten, behoeften en misschien zelfs wel angsten in.  Op zoek naar antwoorden, oplossingen of informatie.

  Met goede content speel je in op al deze zaken die voor je doelgroep van toepassing. Om hoog in Google te kunnen komen is het belangrijk dat je precies weet wie je klanten zijn. Indien dit nog onvoldoende bekend is dan is het ook helemaal niet raar om een zoekmachine optimalisatie-traject te beginnen met een gedegen marktonderzoek.

  Je zult echt moeten weten wie je klanten zijn en wat hen bezig houdt voor je content kunt maken die hierop goed aansluit. Google zal haar gebruikers door proberen te sturen naar sites die het beste aansluiten bij de zoekintentie.

  Je zult daarom de content af moeten stemmen op de zoekintenties van je doelgroep.

 • Rapporteren jullie op een manier die voor mij te begrijpen is?

  Ja, als er een ding namelijk van belang is, is dat je een goed beeld hebt van hoe je website het doet. Dat moet dan ook in uitingen die goed voor je te begrijpen zijn. Wij rapporteren iedere maand op een duidelijke manier hoe je vindbaarheid op bepaalde keywords het heeft gedaan.

  Daarnaast maken we bij de eerste keer een zogenaamde nulmeting aan zodat we een goed beeld hebben waar we nu zijn en waar we in de toekomst naar toe gaan. Op die manier krijg je een heel duidelijk beeld van de progressie die er gemaakt wordt.

Kunt u meer uit uw website halen? Ontvang een gratis website-analyse!

 • Meer inzicht over Je SEO!
 • Is je website mobiel vriendelijk?
 • Wat kan er beter aan de snelheid van je website?
 • Maakt je website al gebruik van structured data?
 • Broken links check, backlinks check, en nog veel meer!
Bijna Klaar!