Over ons

Team LanthopusX Veghel

Bij LanthopusX ben je aan het goede adres voor websites, webshops, platforms en alles wat je online wenst. Maar zulke adressen zijn er meer. Wat ons uniek maakt, is dat we verder kijken dan andere internetbureaus. Het is het jouw doel dat we nastreven en niet wat je in eerste instantie vraagt.

Internet is al heel erg aanwezig en dat gaat alleen nog maar meer worden. Ga je daar als ondernemer niet in mee, dan laat je een hoop omzet liggen. Maar hoe verkoop je jezelf op internet?

Je hebt misschien ergens iets gezien of gehoord en denkt: ‘dat lijkt me wel wat, dat wil ik ook, bouw dat voor mij.’ Dat doen wij graag, maar meteen precies datgene gaan maken, is volgens ons verkeerd. Misschien vraag je wel iets heel anders? Want wat je eigenlijk wil, is een oplossing voor je probleem. We verkopen dan ook geen website, maar we verkopen dat jouw doel gerealiseerd wordt. Daarbij stellen we ons op als strategische partner. Samen met jou hebben we hetzelfde doel voor ogen!

Er zijn zo veel verschillende technieken en mogelijkheden om meer omzet te genereren en dat realiseren veel mensen zich niet. Met ons als partner, ligt voor elke ondernemer de digitale wereld open. Samen weten wij alles en kunnen we alles. Je moet je volgens ons ook nooit binden aan één IT-er, want die kan nooit alles weten.

Wij wel!  Wij zijn een team van 22 specialisten. Als persoon weten we niet alles, maar voor ons team kent internet geen geheimen. Wij kunnen online alles maken en we kennen alle tricks en trucs rond internetmarketing.

Wij zorgen met LanthopusX dat jouw doel bereikt wordt. Dat begint allemaal met hoe we een project aan gaan, wij hebben namelijk een unieke werkwijze. Eerst gaan we de vertaalslag maken van jouw vraag, idee of wens naar een concreet plan. Pas dan zetten we onze programmeurs aan het werk. Als internet een strategisch onderdeel is van je bedrijfsvoering, kies dan voor ons als je strategische partner.

Kunt u meer uit uw website halen? Ontvang een gratis website-analyse!

  • Meer inzicht over Je SEO!
  • Is je website mobiel vriendelijk?
  • Wat kan er beter aan de snelheid van je website?
  • Maakt je website al gebruik van structured data?
  • Broken links check, backlinks check, en nog veel meer!
Bijna Klaar!