Laravel PHP Developer

Websites en webshops bouwen we bij LanthopusX aan de hand van standaardpakketten. We richten je website of webwinkel in zoals jij het wilt en voor de buitenwereld heb je een unieke site. De techniek eronder is dat niet. We vinden het wiel natuurlijk niet opnieuw uit, we gebruiken wat er is, want dat scheelt tijd en geld. Maar als het wiel niet past, je hebt iets anders nodig, dan maken wij software op maat.

Software op maat

Software op maat kan een klein programmaatje zijn omdat je een kleine toevoeging nodig hebt op het standaardpakket. Maar het kan ook dat je een unieke datingsite in je hoofd hebt zitten, een nieuwe Marktplaats, je wilt je boekhouding koppelen aan je klanten relatiemanagementsysteem, … Daar is geen kant en klaar stukje software voor dat je in kunt zetten. Dat is van het begin tot het einde nieuw. Maar wij maken het.

We gaan natuurlijk eerst je concept uittekenen: wat vind je belangrijk? Wat is je doelgroep? We gaan heel je verhaal door en dan gaan we iets op maat maken. Als je niet precies weet wat je wilt, gaan we samen met je een proces in en gaandeweg ontwikkelt jouw idee zich dan verder. Je ziet wat er werkt en komt weer op nieuwe ideeën… wij maken het! Als software ontwikkelaar kunnen we echt alles maken.

Onze programmeurs hebben kennis van

 • PHP
 • ASP.net
 • C#
 • Java
 • Objective C
 • HTML / CSS / Javascript

Ontwikkeling van APP’s

Software op maat voor op je mobiele telefoon of tablet, dat zijn APP’s en uiteraard heeft LanthopusX enkele gespecialiseerde APP ontwikkelaars in huis.

Laat je software volledig op maat maken!

Precies zoals jij het wil!

Magento Programmeurs

Voor het maken van grote webshops gebruiken we het standaardpakket Magento. Daar kunnen extra functies aan toegevoegd worden door middel van bestaande bouwstenen. Als de functie die jij wilt, nog niet bestaat, dan maken wij die bouwsteen, zodat jij de webshop krijgt die jij wenst. Je kunt zoveel bouwstenen toevoegen als je wilt, maar er is natuurlijk een punt waarop het handiger is een webshop om maat te bouwen in plaats van een keten van bouwstenen.

WordPress programmeurs

Voldoet WordPress net niet aan jouw wensen, dan zoeken wij naar een toevoeging die jouw site compleet maakt. Is die bouwsteen niet te vinden of wil je het toch net iets anders, geen probleem. Wij kunnen ook voor WordPress software op maat maken.


Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt het opleveren van maatwerk software?

  Dat is op voorhand lastig om aan te geven. Het hangt namelijk enorm af van je exacte eisen en wensen. We stellen dan ook altijd voor om een afspraak te maken zodat deze exacte eisen en wensen te kennen gegeven kunnen worden, besproken en ingeschat zodat je vervolgens ook zo snel mogelijk weet waarin je toe bent.

 • Kan ik voor maatwerk met [pakket x] bij jullie terecht?

  In nagenoeg alle gevallen is het antwoord ja. Maar laten we realistisch zijn ook voor ons zijn niet alle pakketten en frameworks bekend. De techniek groeit altijd door. Maar ook in dergelijke gevallen kan een dergelijke opdracht een mooie uitdaging zijn. Geven we derhalve niet aan omtrent een bepaalde techniek, neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 • Maken jullie ook App’s?

  Appsoluut, nee alle grappen aan de kant wij maken ook apps. Voor meer informatie aangaande apps verwijzen we je gaarne naar; https://lanthopusx.nl/diensten/mobile-apps/

 • Met wat voor kosten moet ik rekening houden qua software-ontwikkeling?

  We zouden willen dat we hier direct iets zinnigs over konden aangeven maar met maatwerk software is dat simpelweg niet te doen zonder een goed beeld te hebben van de eisen, wensen en de oplevertijd.

Kunt u meer uit uw website halen? Ontvang een gratis website-analyse!

 • Meer inzicht over Je SEO!
 • Is je website mobiel vriendelijk?
 • Wat kan er beter aan de snelheid van je website?
 • Maakt je website al gebruik van structured data?
 • Broken links check, backlinks check, en nog veel meer!
Bijna Klaar!