De Uitdaging

ButlerBuddy is een platform dat mensen die graag kleine klussen willen uitbesteden koppelt aan mensen die deze klussen willen oppakken. Het platform helpt bij de match en faciliteert de administratieve processen hieromtrent.

Matchen en faciliteren van administratieve processen

Onze aanpak

Bij het ontwikkelen van de iOS app en de Laravel website hebben eerst gekeken naar een goede balans qua vormgeving en functionaliteit. Dit zodat de ervaring voor de gebruikers zo uniform mogelijk kan worden gepresenteerd.

Uniformheid tussen app en website

Front-End Development

Dashboards zijn niet altijd een backend ding, ze kunnen ook heel handig zijn voor een eindgebruiker om ze op die manier zo snel mogelijk op een duidelijke manier inzicht te geven in zaken.

Frontend dashboards maken dingen overzichtelijker voor de gebruiker

Back-End Development

Daarnaast is een dashboard aan de achterkant voor de mensen van Butlerbuddy natuurlijk ook niet iets wat mag ontbreken. Deze moet eveneens duidelijk en overzichtelijk maar ook beschikbaar zijn zowel via de app als via de website.

Een beheer dashboard moet in geval van een website en app op beide platformen beschikbaar zijn

Hulp nodig met uw project?

U bent een keer door onze website heen gescroll,en heeft u waarschijnlijk al een beeld van wat wij doen.

Maar nu zit u nog met de vraag:
“Hoeveel gaat zoiets fantastisch mij nu kosten?” Minder dan u denkt. Neem de volgende stap voor uw project door ons er wat over te vertellen


VUL HET FORMULIER IN OM ERACHTER TE KOMEN HOE WIJ U KUNNEN HELPEN

Bijna Klaar!