De Uitdaging

Combi-Tech is een jong, energiek bedrijf, dat oplossingen biedt op het gebied van ontwerp en de productie van metalen objecten. Met achttien jaar ervaring in de metaalsector kunnen zij iedere oplossing bieden, die past bij uw wens. Maar ze hadden al jaren niets anders online staan dan een coming soon pagina.

Naar aanleiding van ons gesprek met hun hebben ze alsnog een sales-gerichte website waar ze weer jaren mee vooruit kunnen. Heel belangrijk voor Combi-tech was dat het er goed uit zag. Dat ze een Responsive-Design hebben voor de nieuwe website.

En dat de prijs-kwaliteit verhouding goed is.

We hielpen Comi-Tech hun merk te presenteren en maakten een sales-gerichte website voor een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding!

Onze aanpak

Om extra werk en dus onnodige uren voor zowel de klant én ons te voorkomen maken we eerst een wireframe. De bedoeling van een wireframe is dat de klant een goed beeld kan krijgen van hoe de indeling van de website eruit zal komen ten zien.

Denk daarbij aan; waar komt wat te staan, hoe wordt de informatie gestructureerd en hoe komen de meeste basis vormen die gebruikt worden voor interactie er uit te zien. Het ontwerp en de Front-End bepaald uiteindelijk hoe de website er dan uit komt te zien en hoe de interacties werken.

Op deze manier geven wij onze klanten een idee van wat er gemaakt wordt en hoe het gaat werken vóór we het daadwerkelijk gaan realiseren. Zo voorkomen we onnodige aanpassingen die afgevangen hadden kunnen worden door een betere inventarisatie op voorhand.

Daarbij zien de wireframes er opzettelijk uit als schetsen; dit moedigt aan om te brainstormen over de website en vanuit een goede samenspraak tussen de klant en ons komen we zo tot het beste resultaat.

Wireframes voorkomen onnodige kosten ÉN vergroten de betrokkenheid van de klant!

Front-End Development

Front-end Development is wat veel mensen kennen als het “bouwen” van een website. HTML (HyperText Markup Language) bepaald de structuur van de pagina’s. CSS (Cascade StyleSheet) bepaald vervolgens hoe de HTML elementen eruit komen te zien.

Onze Front-end Developers houden van uitdagingen en leuke interacties. Voor Combi-Tech was de Referenties pagina de pagina waarin zij hun creativiteit in kwijt konden.

Je zult misschien merken dat de uiteindelijke pagina’s niet 100% hetzelfde zijn als de Wireframes. Dit komt dus doordat er op basis van de wireframes een aantal kleine wijzigingen zijn doorgevoerd. Ook uit dit project blijkt maar weer dat goede communicatie over het project uiteindelijk een hoop tijd ( en geld! ) scheelt.

Van het begin tot het eind was ons front-end team zeer betrokken bij dit project!

Back-End Development

Voor Combi-Tech is het zeer belangrijk dat ze zelf hun website kunnen bijhouden. De keuze voor het CMS is gevallen op WordPress. Binnen WordPress hebben we een custom-posttype aan gemaakt om gemakkelijk de referenties te kunnen beheren.

Via de LanthopusX thema-opties pagina kan de klant gemakkelijk dingen over de gehele website aanpassen. Zoals bijvoorbeeld de contact gegevens, op basis waarvan ook automatisch de kaart en route wordt gegenereerd. Maar ook de Call-To-Action balk die op ieder pagina staat. 1 keer aanpassen, overal correct doorgevoerd! Zo wordt het bijhouden van de eigen website voor Combi-tech niet alleen gemakkelijk en gebruiksvriendelijk maar ook niet teveel werk. Stel je voor dat je op 20 pagina’s alles moet nalopen en bijwerken op het moment dat je een nieuw telefoonnummer hebt of naar een groter pand verhuisd.

Dat willen we natuurlijk niet.

We zijn erg trots over hoe gebruiksvriendelijk we het hebben kunnen maken voor de eindgebruiker.

Hulp nodig met uw project?

U bent een keer door onze website heen gescroll,en heeft u waarschijnlijk al een beeld van wat wij doen.

Maar nu zit u nog met de vraag:
“Hoeveel gaat zoiets fantastisch mij nu kosten?” Minder dan u denkt. Neem de volgende stap voor uw project door ons er wat over te vertellen


VUL HET FORMULIER IN OM ERACHTER TE KOMEN HOE WIJ U KUNNEN HELPEN

Bijna Klaar!