WordPress Website Specialist

Een website heb je niet om te hebben, maar om geld mee te verdienen. Vroeger stuurde je een vertegenwoordiger de straat op met een koffertje vol van jouw product, tegenwoordig heb je internet dat langs gaat bij jouw klanten, dag en nacht, maar je wilt niet opdringerig zijn.

Je klanten wil je uitnodigen, zeg maar verleiden om naar jouw site te komen, om daar verwend te worden. Om op hun wenken bediend te worden, om jou nooit meer te vergeten.

Kan dat? Ja, dat kan! Er zijn zo veel mogelijkheden die internet te bieden heeft, zoveel technieken om gevonden te worden en wij kennen ze allemaal. Wij maken voor jou een online omzetmachine die voor je klanten voelt als een warm bad. Je klanten profiteren en jij hebt omzet.

Voor ieder budget?

Je wilt een site, maar het mag eigenlijk niks kosten, in ieder geval niet veel. Prima. Voor een paar honderd euro heb je bij ons een prima online visitekaartje.

Wil je meer? Wil je gevonden worden? Wil je iets verkopen? Wil je een kassasysteem? Wil je een klantenservice? Wil je een compleet warenhuis of kantoorgebouw online, het kan allemaal en wij beloven dat elke geïnvesteerde cent zorgt voor drukte in je bedrijf. Omzet garanderen, dat kunnen we natuurlijk niet. Je moet er zelf ook nog iets voor doen.

Waarom een professionele website?

Je denkt misschien: waarom zo moeilijk doen? Voor een paar tientjes kan ik zelf ook wel een website bouwen. En anders is er mijn handige buurjongen wel! Natuurlijk, het kan, een stukje tekst, een foto en een logootje en je hebt een website. Maar wij kijken toch net iets verder. Voor wie is de website bedoeld en wat wil jouw doelgroep op jouw site vinden?

Wij kijken heel gericht naar het resultaat dat je met je website wil bereiken. Een website is voor ons geen foldertje, het is je marketingmedewerker, je commerciële verkoper die je klantenkring beheert en uitbreidt.

En vergeet niet dat je site ook bijgewerkt moet worden, toevallig net als de buurjongen niet thuis is. Wij zijn er altijd en denken bij elke aanpassing mee. Investeren in een professionele site, krijg je betaald in de vorm van contact met klanten.

Ben je opzoek naar een professionele website?

Maak mijn website precies zoals ik hem wil!

Uw website zelf onderhouden?

Natuurlijk! We snappen helemaal dat je liever zelf even achter de computer kruipt dan dat je moet bellen of mailen voor een aanpassing op je site. Zelf doen scheelt bovendien geld, maar het mag weer niet te moeilijk zijn of te veel tijd kosten.

Voor iedereen die van gemakkelijk houdt, is er een WordPress website waarmee je de inhoud helemaal zelf kunt onderhouden. Het is het meeste gebruikte en gebruikersvriendelijke beheersysteem dat er bestaat. Wie af en toe een stukje typt met Word, vindt in WordPress een feest van herkenning.

Heb je wensen waar WordPress toch net niet aan kan voldoen, dan maken wij een stukje software op maat. Stel, je wilt een winkel waar klanten in kunnen loggen, spullen bestellen en afrekenen, dan maken we daar een beheerssysteem op maat voor. Uiteraard net zo gebruiksvriendelijk!

Maar ook als het onderhoud van je WordPress website of het onderhoud van je website wilt uitbesteden kan LanthopusX je hier natuurlijk bij helpen.

Goed vindbaar op Google?

Is mijn website dan ook direct goed vindbaar in Google? Dit is een vraag die we regelmatig krijgen. Want een website levert pas resultaat op wanneer de juiste bezoeker, op de website komt. Een bezoeker die daadwerkelijk geïnteresseerd is in jouw product of dienst. Wees gerust, ook op dit gebied kunnen wij je verder helpen.

We houden hier tijdens de aanvang van een project al rekening mee. Ook is het WordPress beheer systeem hier uiterst geschikt voor. Lees meer over de mogelijkheden op de pagina Internet marketing.

Wilt u meer weten over websites? Neem dan direct contact op voor een persoonlijk gesprek.


Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt het maken van een nieuwe website?

  Laten we realistisch zijn, het is afhankelijk van hoe complex je maatwerk website moet worden. In principe is het voor ons geen enkel probleem om binnen een week een goede website op te leveren. De praktijk leert ons echter dat de normale doorlooptijd varieert tussen de 2 en de 4 maanden.

 • Kan ik op jullie rekenen als het gaat om het onderhoud en verdere aanpassingen?

  Als het beheren of onderhouden van je website je niet ligt kun je dit altijd aan ons aangeven. LanthopusX verzorgt graag het onderhoud voor je. Op gebied van aanpassingen kun je ook bij ons terecht. We stemmen dan goed met je af, net zoals we dat doen bij een nieuwe website, wat je voor ogen hebt en gaan het dan realiseren.

 • Met wat voor kosten moet ik rekening houden bij het laten maken van een website?

  Dat hangt natuurlijk geheel van je eisen en wensen af. Daarom is het lastig om daar meteen iets van te zeggen. We kijken open en transparant, samen met je naar wat er haalbaar is voor ieder budget.

 • Verzorgen jullie de hosting, de domeinen en de e-mail?

  We begrijpen hoe lastig het kan zijn om je domeinnaam bij partij A, je hosting bij partij B en je e-mail bij partij C te hebben. LanthopusX kan alles voor je verzorgen. We beschikken over een team van specialisten welke op al deze gebieden tot hun recht komen en het maakt het voor jou als klant veel overzichtelijker.

 • Wat zijn de opties voor een reeds bestaande website?

  Als je reeds een bestaande website hebt kan LanthopusX natuurlijk ook het nodige voor je betekenen. Afhankelijk van wat jouw wensen zijn kunnen we onderhoud en verdere aanpassingen voor onze rekening nemen, of kijken hoe we je bestaande website beter kunnen optimaliseren (zowel voor de zoekmachines als in algemene zin).

Kunt u meer uit uw website halen? Ontvang een gratis website-analyse!

 • Meer inzicht over Je SEO!
 • Is je website mobiel vriendelijk?
 • Wat kan er beter aan de snelheid van je website?
 • Maakt je website al gebruik van structured data?
 • Broken links check, backlinks check, en nog veel meer!
Bijna Klaar!